Verzending / Levertijd / Retourneren

Verzenden

Wij verzenden onze pakketten met de grootste zorg. Wij pakken de cadeautjes netjes in om te voorkomen dat ze tijdens het verzenden beschadigd raken. Wij verzenden met Post NL. Vanaf 50,00 euro betaal je geen verzendkosten.

Levertijd

Wij steven naar een levertijd van 48 uur, waarbij we ons best doen om de bestelling binnen 24 uur te verzenden. Post NL levert pakketten meestal de volgende (werk)dag af. Normaliter leveren wij binnen dit termijn. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan nemen wij direct contact met je op via de mail.

Afhalen

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen in Alblasserdam. Je krijgt van ons bericht als jouw bestelling klaar ligt. Je betaalt dan natuurlijk geen verzendkosten. Geef dit dan ook aan tijdens de bestelling. Afhalen is alleen op afspraak. Tijden worden via de mail gecommuniceerd.

Retourneren

Ongebruikte artikelen kunnen binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd. Meld je retour aan via bestellingen@lalissa.nl. Na aanmelding krijg je via de mail een retourlabel toegezonden en kan het artikel worden teruggestuurd naar: La Lissa Kamgras 14 2954AB Alblasserdam. Retourneren is altijd voor eigen rekening (€6,50).