Over ons

Webshop met zorgvuldig geselecteerd, uitdagend en leuk speelgoed

Ons verhaal

La Lissa is een webshop met zorgvuldig geselecteerd, leuk en uitdagend speelgoed voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 8 jaar. Maar wie zijn de gezichten erachter? Wij zijn Chantal en Larissa, een echte meidenmoeder én een jongensmoeder. Jaylee (6), Zoë (3), Logan (2) (en nummer vier is nog onderweg) zijn onze grote inspiratiebronnen.

 

Er is zo veel speelgoed op de markt dat we het moeilijk vonden om de juiste producten te vinden voor onze kinderen. De kwaliteit kan zó verschillen, en daarom zijn we zelf op zoek gegaan. Het resultaat is La Lissa, een webshop met kindvriendelijk en milieuvriendelijk speelgoed waar we voor de volle 100 procent achter staan. Want voor onze kinderen moet het zowel veilig zijn als leuk om mee te spelen.

 

We hechten veel waarde aan duurzame en eco-vriendelijke materialen en werken graag met kleine ondernemers die de mooiste producten met veel liefde en aandacht maken. En het leuke is: ons bijzondere speelgoed zul je niet snel ergens anders zien.

 

Bij La Lissa vind je verschillende merken, maar we blijven actief zoeken naar nieuw, betrouwbaar en vooral leuk speelgoed. Houd onze website dus zeker in de gaten voor de nieuwste aanvullingen. En heb jij een merk dat goed bij La Lissa past? Neem dan zeker contact met ons op!

De kwaliteit kan zó verschillen, en daarom zijn we zelf op zoek gegaan

In beeld